Magnetiseren

                                                                                                                MAGNETISEREN.

Wat is magnetiseren en bij welke klachten kan ik gebruik maken van deze therapie?

Magnetiseren is een vorm van alternatieve geneeswijze.

Handoplegging begrijpen de meeste mensen wel.

Maar wat gebeurd er nou precies?

Een mens heeft meerdere lichamen dan alleen het fysieke lichaam, men heeft verschillende lagen ook wel aura genoemd.

Sommige mensen onder ons kunnen deze lagen zien, ze hebben verschillende kleuren ( net als de regenboog).

In deze verschillende lagen zitten onze emoties, je verdriet, nare gebeurtenissen, overtuigingen, en kennis over zaken enz.

Door dat men in het leven veel dingen mee maakt en overkomt, kunnen er blokkades ontstaan in het lichaam.

Blokkades zijn problemen bij een mens die zich voor kunnen doen, waar men op dat moment geen raadt mee weet. Omdat men vaak niet weet hoe men het aan moet pakken, gaat men problemen verstoppen en opkroppen, men trekt een muur om zich heen , en verstopt zich als het ware achter deze muur. Als een blokkade langer aanhoudt, zet zich dat op een gegeven moment vast in de aura, met als gevolg daarvan dat men klachten gaat krijgen en ziek wordt.

De magnetiseur kan helpen om de blokkades te verwijderen zodat de energie weer goed kan stromen waardoor alle klachten verdwijnen.

Magnetiseren is dus het overbrengen van kosmische energieën door de magnetiseur op de cliënt. Door middel van sturen van kosmische energie naar de plek waar de cliënt pijn heeft, voelt de cliënt daar een warmte die de verlichting of genezing in gang zet.

Men hoeft zich niet uit te kleden want de kosmische energie gaat door de kleding heen.

Lichamelijke klachten die kunnen ontstaan zijn : benauwdheid op de borst, pijnlijke plekken op de rug, hyperventilatie, zware of koude ledematen, huid problemen en dergelijke.

Geestelijke klachten kunnen  zijn: depressie, overspannenheid, stress, (emotionele) kwetsbaarheid, relatie problemen, en communicatie.

Daarnaast kunnen deze blokkades je ook beperken in je persoonlijke ontwikkeling.

De klacht, de blokkade ontstaat ook niet zomaar in één keer , dus om de blokkades te verwijderen zul je een aantal behandelingen nodig hebben. Dat is per persoon verschillend, de behandeling wordt voortgezet tot dat de cliënt zich weer gezond voelt  en de klachten verdwenen zijn.